Partenerii noştrii

 

Fundaţia Jakabffy Elemér, România

Fundația Jakabffy Elemér are ca obiectiv asigurarea unui centru de documentare de științe politice și istorie contemporană a minorității maghiare din România, pentru cercetători interesați de România post-decembristă. Totodată editează revista de științe sociale "Magyar Kisebbség".

 

Consiliul Tineretului Maghiar din România

Consiliul Tineretului Maghiar (CTM) este o organizaţie nonguvernamentală, non-profit a tinerilor maghiari din România care protejează şi reprezintă drepturile şi interesul membrilor săi. CTM a fost înfiinţat în 1995 ca organizaţie reprezentativă a tinerilor maghiari din România. Membru CTM poate fi orice organizaţie maghiară de tineret din România, care acceptă regulamentele CTM. Organizaţiile şi asociaţiile de tineret maghiare la nivelul întregii țări pot deveni membrii cu drepturi depline, iar cele regionale şi locale pot deveni membrii cu drept de participare .

 

Asociaţia Dialogului Politologic, Ungaria

Obiectivul Asociației este dezvoltarea culturii politice din Ungaria prin dialog cu alte organizații, tabere și conferințe de științe sociale ș cercetare. Asociația Dialogului Politologic și Fundația Integratio sunt partenere în mai multe programe de succes.